Fraud Blocker

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6906097886

Παιδικά ρούχα για το σχολείο. Πώς τα επιλέγουμε;

Παιδικά ρούχα για το σχολείο

Η εποχή για να ξεκινήσετε το σχολείο και να οργανώσετε την γκαρνταρόμπα των παιδιών σας πλησιάζει, αλλά θα αφοσιωθούμε στις ντουλάπες σε επόμενο άρθρο! Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στα σχολικά ρούχα. Πώς τα επιλέγουμε, τι ρούχα μπορεί να φορέσει ένα παιδί στο σχολείο για να είναι ευχάριστη η καθημερινότητά του, πώς να το προετοιμάσουμε να μην αργήσει το πρωί και να πάει στο σχολείο πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Παιδικά ρούχα για το σχολείο

Πώς επιλέγουμε ρούχα για το σχολείο


Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού


Φυσικά, η ηλικία του παιδιού παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην επιχείρηση «σχολικής ενδυμασίας». Όσο πιο μικρό είναι λοιπόν το παιδί, τόσο πιο προσεκτικοί και προνοητικοί πρέπει να είμαστε όταν επιλέγουμε σχολικά ρούχα. Είναι σημαντικό τα παιδιά να μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα και να μπορούν βασικά να εξυπηρετούν τον εαυτό τους.

Με βάση τις συνήθεις σχολικές δραστηριότητες


Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο σχολικό πρόγραμμα είναι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές μας. Έτσι, για παράδειγμα, για ένα σχολείο που κάνει πολλά αθλήματα ή άλλες δραστηριότητες έξω από την τάξη, θα ήταν υπέροχο οι επιλογές αθλητικών ειδών να υπερισχύουν όλων των άλλων. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα rouchaki.gr διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε άνετα παιδικά αθλητικά ρούχα.

Σύμφωνα με το κλίμα της περιοχής


Επίσης, το κλίμα κάθε περιοχής καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πώς ντυνόμαστε και η σχολική ενδυμασία δεν αποτελεί εξαίρεση. Επομένως, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι εποχές και να συνδυαστεί επίσης το τοπικό κλίμα, γιατί οι ανάγκες είναι διαφορετικές από περιοχή σε περιοχή.

Τα παιδιά πρέπει να διατηρούν μια ισορροπημένη θερμοκρασία, οπότε αντί να τα «υπερφορτώνετε», παρέχετε τους ρούχα που μπορούν εύκολα να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν όταν νιώθουν κρύο ή ζέστη αντίστοιχα. Γι’ αυτό ρούχα όπως ζακέτες, γιλέκα, ανάλαφρες μπλούζες είναι πάντα στη λίστα αγορών για παιδικά ρούχα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικά νέα σχέδια online. Βρείτε άνετες παιδικές ζακέτες στο e-shop μας.

Για τον χειμώνα, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ζεστό μπουφάν με επένδυση, αξεσουάρ και χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν την καθημερινότητα του παιδιού σας, όπως κουκούλα, ευρύχωρες τσέπες και λάστιχο στα μανίκια. Καλό είναι το μπουφάν που θα επιλέξετε για το σχολείο να μην “βαραίνει” το παιδί σας. Στο e-shop μπορείτε να βρείτε πολλά από τα μπουφάν μας διαθέσιμα σε μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Παιδικά ρούχα για το σχολείο

Κέρδος με βάση τον χρόνο και τον κόπο μας στη φροντίδα των ρούχων

Πρέπει να θυμόμαστε ότι θέλουμε τα σχολικά ρούχα να έχουν διάρκεια, τόσο επειδή τα παιδιά φοράνε και παίζουν πολύ, όσο και επειδή περνούν από πολλά πλυσίματα και σιδερώματα. Επίσης, ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας. Επομένως, είναι καλύτερο να προσέχουμε τη σύνθεση των ρούχων, τα χρώματα, τα πιθανά prints και να επιλέγουμε εκείνα που απαιτούν τη φροντίδα μας, αλλά χωρίς να ξοδεύουμε πολύ χρόνο.

Οι γονείς γίνονται με τον καιρό πολυπράγμονες. Έχοντας παιδιά, καλούνται να αναλάβουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους, ένας από τους οποίους έχει να κάνει με το ντύσιμο του παιδιού τους. Ανάλογα με την περίσταση και την εποχή, πρέπει να διαλέξει τα σωστά ρούχα ενώ φροντίζουν να αρέσουν στο παιδί ώστε να τα φοράει χωρίς να παραπονιέται και να έχει αντιρρήσεις. Κάθε μέρα έχουν την ίδια ευθύνη για την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο. Μόνο εδώ είναι η μεγαλύτερη δυσκολία: Πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι και γρήγοροι για να μην αργήσουν το πρωί και να φτάσουν στο σχολείο πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Έτσι, συνεχίζοντας τις συμβουλές μας για τα σχολικά ρούχα, είναι η σειρά μας να απαντήσουμε σε μία από τις βασικές ερωτήσεις κάθε γονιού:

Ποια είναι τα καλύτερα ρούχα για να φορέσουν τα παιδιά στο σχολείο;

Παιδικά ρούχα για το σχολείο


Τα παιδιά περνούν πολλά σημαντικά μέρη της ημέρας τους στο σχολείο και στόχος μας είναι να τα κάνουμε να νιώθουν όμορφα και άνετα στην τάξη τις ώρες του σχολείου αλλά και στην αυλή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή της άσκησης. Επομένως, εκτός από καθαρά, τα ρούχα τους πρέπει να είναι άνετα, καλοραμμένα, ευκολοφόρετα και από βαμβακερά υφάσματα ή συστατικά κατάλληλα για το παιδικό δέρμα. Επομένως, τα βαμβακερά εσώρουχα, οι βαμβακερές κάλτσες και τα μπλουζάκια πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Για τα κορίτσια, τα πιο βολικά και ταυτόχρονα στιλάτα ρούχα για την καθημερινότητα στο σχολείο είναι τα παντελόνια και τα κολάν που συνδυάζονται εύκολα με μπλουζοφορέματα. Τα φορέματα και οι φούστες ταιριάζουν περισσότερο για τις γιορτές του σχολείου αλλά και για τις εξόδους και τα παιδικά parties.

Για τα αγόρια, οι αθλητικές φόρμες αποτελούν την πιο safe επιλογή καθώς δεν πρόκειται ποτέ να παραπονεθούν ή να τις βαρεθούν. Έτσι, ένα καινούργιο ζευγάρι αθλητικές φόρμες είναι πάντα μια καλή επένδυση. Ακόμη, μια εξίσου καλή επιλογή είναι και τα παντελόνια σε άνετη – φαρδιά γραμμή, που τους επιτρέπουν να κινούνται άνετα, αλλά και να κάθονται στο θρανίο χωρίς να τα ενοχλούν.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε άνετα και ποιοτικά παιδικά ρούχα ιδανικά για το σχολείο και τις δραστηριότητες των παιδιών σας!